Relaxday
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Els
06 Juli 2013 | Hong Kong, Hongkong
Vandaag alweer ons laatste dagje in dit hotel. We hebben het vandaag wat rustiger aan gedaan. Wat uitgeslapen, op ons gemakje ontbeten en onze voetjes wat rust gegeven.
Het enige wat we gedaan hebben is nog even met de dubbeldekkers tram gereden die dwars over Hongkong Island rijdt. Je komt dan langs de hoge wolkenkrabbers maar ook door drukke Chinese wijken. Voor de rest hebben we ons vermaakt met de dagelijkse taferelen. Het straatleven, een vis en groentemarkt, de rommelige Chinese winkeltjes naast de luxe winkels van Vuiton, Prada,Rolex,Porsche, Armani enz. Een groot contrast maar het bestaat broederlijk naast elkaar.
'S avonds hebben we inkopen gedaan. Vanaf morgen gaan we de drukke stad uit dus we moesten onze slag slaan. Zo hebben we allemaal schoenen gekocht,
Bjarne een spijkerbroek en 2 t shirts, Kim een paar kledingstukken en souvenirs voor thuis.
We hadden er op gerekend. Heen hadden we 3 tassen bij ons maar inmiddels hebben we er een vierde tas bij.
Groetjes Els,Fred,Kim en Bjarne.
06 Juli 2013 - 09:02
Marja:
Dat wordt sjouwen in die hitte, maar jullie kunnen terugkijken op een leuke week.
XxxMarja -
08 Juli 2013 - 10:59
Léon Sosef:
Noem dat maar een rustig dagje. Kassa!!!! Je mag maar 20 kg. per koffer hoor.