Olifanten - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Els Sosef - WaarBenJij.nu Olifanten - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Els Sosef - WaarBenJij.nu

Olifanten

Door: els

Blijf op de hoogte en volg Els

14 Mei 2008 | Thailand, Bangkok

Hallo weer!!

We zijn nog steeds aan het relaxen en de zon schijnt inmiddels volop.Gisteren zijn we op de olifanten wezen rijden en het was weer een leuke belevenis. Door een smal pad het tropisch regenwoud door/over grote keien en maar hobbelen op zo'n olifant. Wat hangen er toch een grote spinnen in zo'n jungle (getver!!!)
Leuk was ook dat de olifanten soms hun eigen weg zochten om lekker een boomtakje op te peuzelen. Hingen wij daar ook met ons hoofd tussen de takken in ons bakkie.
Na de olifanten zijn we nog naar een vissersdorpje gereden wat volledig op palen in de zee gebouwd is. Heel apart.
Kim heeft inmiddels d'r vlechtjes in der haar. Duurde maar liefst anderhalf uur en zijn ze met twee vrouw aan bezig geweest.
Verder genieten we van zon/zee/strand en zwembad.
Nog slecht 1 dagje en dan weer terug naar Bangkok.
Dit zal dan ook waarschijnlijk ons laatste berichtje zijn. (snik snik)
Het was leuk om al jullie reacties te lezen.
Tot in Nederland. Dan moeten jullie maar gauw foto's komen kijken.
Liefs Els/Fred/Kim en Bjarne.

• 14 Mei 2008 - 11:26

Liesbeth:

We komen zeker snel kijken naar de foto's! Doe nog even voorzichtig en een goede terugreis naar het, nog steeds, warme Nederland.

• 14 Mei 2008 - 11:30

Léon Sosef:

Nou totziens in Nederland dan. Ik kom natuurlijk eens naar de foto's kijken. En wat Kim betreft dat zijn dan wel heel bijzondere vlechten als ze er twee x twee uur mee bezig zijn geweest. Wat hebben ze allemaal gedaan?

• 14 Mei 2008 - 11:38

Marja:

ja, ja snik,snik, kan ik me voorstellen. Alvast een goede terugreis!!

kus Marja

• 14 Mei 2008 - 12:44

Rachel:

Lieve allevier,
    ik heb genoten van jullie verhalen en ben nu heel benieuwd naar jullie foto's!
    Voor nu een hele goede terugreis en heerlijk nagenieten is toch ook leuk?

• 14 Mei 2008 - 15:28

Petra:

Wat was het ontzettend leuk om, op afstand, met jullie mee te genieten.... Zoveel nieuwe (reis)ervaringen rijker; dat neemt niemand jullie ooit weer af.
    Misschien ligt jullie eerstvolgende avontuur 'right infront of you feet'.....dus mis het niet maar beleef deze vakantie nog vele malen via alle foto's. Have a save trip home!!!! Bye, Peet

• 14 Mei 2008 - 15:35

Peet (vergeetachtige:

Oeps, sorry Els....de hele (vorige) week al bedacht dat ik je niet mocht vergeten te feliciteren met je burzdee.. ..maar....helaas mijn grijze hersencellen hebben mij op het moment supreme toch in de steek gelaten en nu bij het lezen van jullie verhalen wordt dat weer pijnlijk duidelijk. Maar....volgens mij heb jij TOCH een hele fijne verjaardag gehad. Op naar de volgende 365 dagen........GEFELICIFLAPSTEERD!

• 14 Mei 2008 - 19:52

Aad:

Geniet nog even Els, Fred, Kim en Bjarne. En natuurlijk een hele goede thuisreis toegewenst. Tot gauw/ tot horens / tot ziens.
    Groetjes, ook van Oscar,
    Aad

• 15 Mei 2008 - 14:22

Paul:

Tijd vliegt als je plezier hebt.
    Wel thuis en totziens.

Groeten,
    Heleen

• 16 Mei 2008 - 10:56

Lijn:

Een beetje late reactie, maar een goede reis en heel veel liefs van Lijn

Els

Hallo. Wij zijn Els,Fred,Kim en Bjarne. Via deze site willen wij jullie op de hoogte houden van ons wel en wee tijdens onze vakanties. We reizen vaak op de bonnefooi en deze site is dan een mooi middel om te laten weten waar we zitten. Tevens kunnen jullie leuk meegenieten van alle belevenissen die wij meemaken. We hebben al mooie reizen meegemaakt en hopen dat er nog vele mogen volgen.

Actief sinds 16 Feb. 2008