veilig geland.
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Els
02 Augustus 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur
de reis naar maleisie is prima verlopen. vliegen met de Emirates was geen straf. We hadden allemaal ons eigen entertainment-scherm waarop we films konden kijken,games konden spelen en naar onze favoriete muziek konden luisteren. Voor we het wisten waren we dan ook al in Dubai. Hier hadden we 4 uur wachttijd en ook deze gingen redelijk snel voorbij. Ook onze volgende plane had weer zo'n entertainment-scherm en ook dit gedeelte viel reuze mee. We hadden nog geen eens tijd om onze tijdschriften te lezen.
Tegen de avond kwamen we in ons hotel aan. Snel nog even zwemmen,eten en naar bed. In het vliegveld hadden we niet geslapen of er geen tijd voor gehad hahahaha.
Vandaag de stad verkend. Weer even wennen zo'n metropool,met zijn chaotische verkeer en lawaai.
We zijn naar een chinese en Hindoeistische tempel geweest. En naar de bekende Petronastowers. Een bepaald aantal krtn.worden er per dag verkocht om omhoog te gaan en om op de hangbrug te lopen die de 2 torens met elkaar verbindt. We hadden mazzel. De toren is 452m. hoog en heeft 88 verdiepingen. De loopbrug hangt echter halverwege op de 41ste verdieping. Toch nog een aardige hoogte en een knap staaltje bouwwerk.
Architect de argentijn Cesar Pelli.
Aan het eind van de dag nog even gezwommen om af te koelen. Was wel nodig na een dag zweten in 34 graden.
Hierna gegeten in een leuk iraans restaurant. Nog nooit iraans gegeten maar erg lekker. En leuk dat er ook veel mensen aan de waterpijp hingen.
Wij hebben het maar bij eten gehouden.
De dag vloog voorbij. Eens zien wat ons morgen brengt.
Bij jullie 17.15 uur maar bij ons nu bedtijd dus tot de volgende keer.
Liefs Els/Fred/Kim en Bjarne.
02 Augustus 2011 - 15:42
Lijntje:
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Leuk om de eerste foto's te zien!!! Liefs van de Swinkies + Tom uit Limburg hou doe!!!! -
02 Augustus 2011 - 18:16
Marian:
Fijn dat jullie een goede reis gehad hebben en goed zijn aangekomen. Zal inderdaad even wennen zijn in zo'n enorme stad! Leuk jullie eerste foto's te zien! Ziet er mooi uit!
Ik kijk al uit naar jullie volgende verslag! Groetjes uit warm NL (voor even dan) Marian -
03 Augustus 2011 - 05:54
Carla C:
Hi vakantiegangers! Wat klinkt dat weer heerlijk allemaal (en zo bekend hihi).
Nice pictures too ! 34gr en zweten in KL (opletten met oversteken) om daarna in je zwembad te duiken is toch geen straf. Gaan jullie nog naar de knabbelende kriebelvisjes? Of maar meteen voor the full body massage, ook niks mis mee. Leuk met jullie mee "te lezen" Geniet ervan en veel plezier nog en bestel vooral genoeg Pina Coladaatjes. -
03 Augustus 2011 - 06:59
Danielle Van Tilborg:
Zat steeds aan jullie te denken en vroeg me af hoe de reis was verlopen en ja hoor !! Daar kwam het bericht van jou. Fijn te horen dat alles goed is gegaan . En erg leuk ook dat je er al veel foto's bij gezet hebt , Wat is Bjarne lang geworden !!! Hij valt nu helemaal op zeker daar !?
Heel veel plezier verder en tot het volgende verslag ,
Groetjes, Danielle -
03 Augustus 2011 - 07:29
Leon:
Dat is leuk vliegen op deze manier. Fijne vakantie verder. -
03 Augustus 2011 - 09:42
Rachel:
Hoi allevier,
heerlijk om, nu wij weer thuis zijn, nog even met jullie vakantie mee te kunnen genieten!!!
Leuk hoor!
Geniet van jullie vakantie,
Rachel -
04 Augustus 2011 - 18:03
Esther:
Fijn dat jullie goed geland zijn.
En dat jullie het naar je zin hebben!
Nog veel plezier
xx Esther.