Nog even en dan........
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Els
27 Juli 2011 | Nederland, Fijnaart
Nog 4 nachtjes en dan vertrekken we weer voor een mooi avontuur.
Dit keer brengt de reis ons naar Maleisie. Het land waar Fred en ik onze eerste vakantie samen doorbrachten. Het land waar we ook heen gingen op huwelijksreis. Dit is alweer 15 jaar geleden dus vonden we het tijd voor een nieuwe kennismaking. Kijken of onze herinneringen nog kloppen en om Kim en Bjarne alle mooie plekjes te laten zien waar ze al veel over gehoord hebben.
Om de kosten te drukken vliegen we vanaf Dusseldorf. Met de Emirates, dus dat betekent een tussenstop in Dubai. We zijn dan ongeveer op de helft. Hierna is het nog 7 uur vliegen naar de hoofdstad van Maleisie: Kuala Lumpur.
Hier zullen we een paar dagen blijven. Op de foto heb ik een kaartje van Maleisie afgedrukt met global onze route die we willen volgen. Een aantal hotels/excursies hebben we al vanuit thuis via het internet geboekt. Vele dagen staan nog open en zien we wel waar de dag ons brengt. Zo weten we dat we vanuit Kuala Lumpur naar Selangor gaan om daar duizenden vuurvliegjes te spotten in de mangrove. Hebben we een hutje in het tropisch regenwoud geboekt om te gaan wandelen over enorme hangtouwbruggen en verblijven we onze laatste 5 nachten op het tropisch eiland Langkawi.
Voor de rest ligt alles open. Natuurlijk hebben we ons goed voorbereid. Plekken gevonden waar we olifanten,orang oetangs,theeplantages en mooie tempels/moskee-en kunnen vinden.
Nieuwsgierig naar onze belevenissen??
Lees dan regelmatig en zie onze verhalen op deze site.
27 Juli 2011 - 18:37
Diane:
Hoi Luitjes...... Het klinkt allemaal geweldig. Ik wil jullie bij deze dan ook alvast een hele fijne vakantie toewensen. en ik zal jullie reisverslag zeker volgen.
Liefs Diane en een dikke knuffel.xxx
27 Juli 2011 - 19:04
Petra:
JIPPIE !!!! ;-) .......ik krijg weer de gelegenheid om vanuit mijn luie stoel met jullie mee te reizen. Reken er maar op dat ik dat ook zeker ga doen!
Rest mij natuurlijk de taak om jullie, vanuit die luie stoel, een FANTASTISCHE reiservaring toe te wensen. GENIET ervan en maak samen hele mooie en bijzondere dingen mee. Jullie kennende gaat dat ook dit keer vast weer lukken.
Tot schrijfs, Peet
27 Juli 2011 - 20:28
Paul:
Dat wordt een hele spannende vakantie, ik hoop dat jullie veel plezier beleven.
Ik ga dat ook doen, via dit reisverslag.
Ik reken op heel veel moie foto's.
gr. Paul -
27 Juli 2011 - 21:22
Lijntje:
Veel plezier lieve slurfjes, doe voorzichtig en goede reis!!! liefs Lijn, o ja, vanaf hoe laat vertrekken jullie uit Dusseldorf? -
28 Juli 2011 - 07:22
Léon:
Nou ik ben weer benieuwd naar de belevenissen. Allemaal een prettige vakantie!!!!!!!!!!!! -
28 Juli 2011 - 09:05
Marian:
Hoi, hoi!
Heerlijk dat jullie bijna op vakantie gaan!!
De route ziet er super uit!
Ik wens jullie een hele fijne vakantie. Goede reis en geniet ervan!
Ik ga jullie verslagen en foto's volgen hoor!
groetjes Marian
P.s Santorini was ook super!!! :) -
28 Juli 2011 - 16:30
Cor En Suzanne:
Nog even wassen en strijken, alles in de koffer en dan YEAH!!!!!!!!
Weer naar de olifanten, apen, bloedzuigers, malariamuggen enz enz.
Klamboe ingepakt? Deet mee?
Heel veel plezier en kom weer heelhuids terug
xxxxxxxxxxxx -
29 Juli 2011 - 06:24
Rachel:
Hoi Els en familie,
vanuit (nog even) Italie voor ons, wensen we jullie een hele mooie reis
en heerlijke vakantie toe. Veel genieten en ook uitrusten, voor zover mogelijk ;)
Ik lees met jullie mee!
Liefs, Rachel -
29 Juli 2011 - 16:44
Esther:
Hallo Els, Fred, Kim en Bjarne
Ik hoop dat jullie een hele leuke vakantie krijgen.
Ik zal proberen elke dag op jullie site te kijken.
xx. Esther -
30 Juli 2011 - 16:01
Danielle Van Tilborg:
Hallo Els, Fred , Kim en Bjarne,
Wij wensen jullie morgen een hele goeie reis en een geweldige vakantie.
Leuk om op deze manier jullie belevenissen te kunnen volgen.
Groetjes ,Arend en Danielle -
02 Augustus 2011 - 08:32
Marjolijn:
Lieve slurfjes, zijn jullie goed aangekomen? Ik hoop dat de vlucht zonder vertraging verlopen is! Hier schijnt ook eindelijk de zon hoera!!!!!
Veel plezier en we zijn benieuwd naar jullie eerste belevenissen!! Liefs van Marc, Lijn, Nikki en Steffi en natuurlijk een pootje van Joy houdoe vanuit Brabant!!!