Kuala Lumpur. - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Els Sosef - WaarBenJij.nu Kuala Lumpur. - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Els Sosef - WaarBenJij.nu

Kuala Lumpur.

Door: Els

Blijf op de hoogte en volg Els

03 Augustus 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hallo allemaal.

andaag zijn we met de taxi naar 1 van de grootste Chinese tempels van Maleisie geweest. De Thean Hou Temple. Gewijd aan Thean Hou oftewel hemelse moeder,de beschermgodin van zeelieden en vissers. een tempel met 3 verdiepingen versierd met traditionele daken met kleurige draken. Laat dat nou ook mijn sterrenbeeld zijn in de chinese cultuur. Fred is paard,Kim is os en Bjarne is een tijger. Ze stonden er allemaal. Verder prachtige gouden beelden binnen en een tuin met honderden schildpadden.
Hierna zijn we naar het winkelcomplex Berjaya gegaan. Bjarne verheugde zich hier al erg op want in dit winkelcentrum van maar liefst 10 verdiepingen hoog gaat een achtbaan door het winkelcentrum heen. Nou ja een klein stukje dan maar ik en Bjarne hebben dit wel 2x gedaan. Echt superhard en lang en keihard gillen.Het bleek een echt amusementspark te zijn met kermisachtige attracties. Het was zowiezo een dag voor Bjarne want hij vond zijn geliefde voetbalschoenen voor een prikkie hier.

Fred,Kim en Bjarne zijn nu heerlijk aan het zwemmen en ik heb zodoende tijd om jullie weer even op de hoogte te houden. Straks gaan we naar China Town en bij avond nog even terug naar de Petronas towers. Deze zijn 'savonds echt prachtig verlicht dus daar wil ik nog wat foto's van maken.
Ach ja... het leven is zo slecht nog niet.
Tot de volgende keer.
Liefs Els.

• 03 Augustus 2011 - 12:04

Suzanne:

Ach wat hebben jullie het zwaar zeg. 2x in de achtbaan, voetbalschoenen kopen, prachtige tempels bezichtigen en dan ook nog kennismaken met je Chinese sterrenbeeld.
    Geniet er maar lekker van, wij werken nog wel even door.
    Heel veel plezier nog met al het moois.

• 03 Augustus 2011 - 19:46

Janita:

Wauw wat een leuke verslagen en foto's maken jullie, ik krijg er helemaal zin in om ook naar Maleisië te gaan, maar even goed sparen, hier is het vandaag een regenachtige dag, dus jullie hebben het beter voor elkaar dan wij.
    Geniet van jullie reis, en ik ben benieuwd naar jullie volgende verslag.

liefs Janita en de rest van de regering

• 03 Augustus 2011 - 21:59

Paul:

Hallo Luitjes,

Els, Leuk dat je steeds stukjes schrijft en vooral de foto's erbij blijven sturen.
    Ben blij dat jullie het naar de zin hebben.
    Veel plezier in ik wacht vol spanning op het volgende verslag.

groetjes uit het regenachtige Holland.

• 04 Augustus 2011 - 10:13

Marjolijn:

Lieve Els, wat een leuk verslag weer, en de foto's zijn prachtig!!!
    Veel plezier, dikke kus Lijn

• 04 Augustus 2011 - 19:26

Esther:

Zoals u het vertelt lijkt het me heel leuk:)
    En hele leuke foto's erbij:)

xx Esther

• 04 Augustus 2011 - 21:50

Petra:

I can't wait what tomorrow has in store for you (and me).....want ik mag op afstand lekker met jullie meegenieten van jullie verhalen en foto's ;-)))))

• 06 Augustus 2011 - 06:33

Aad:

Wat een fraaie voetbalschoenen, Bjarne! Volgens mij zijn dat adiPower Predators van Adidas! Prachtig. Daar ga je mooie wedstrijden mee domineren en mooie goals mee maken! Na de vakantie de schoenen lekker inspelen. Feyenoord is vanavond koploper in de eredivisie: de eerste winst 2-0 op Excelsior.

Groetjes / fijne vakantiedagen,
    Aad

• 06 Augustus 2011 - 15:50

Marja:

Geweldig dat het weer zo leuk is!!! Goed opletten als je thais eet want na jullie vakantie willen we natuurlijk wel thais komen eten bij jullie.

xx Marja

• 08 Augustus 2011 - 07:40

Karla:

Hoi hoi!

Wat leuk om te lezen dat jullie het zo goed naar jullie zin hebben en wat n mooie foto's!

Mijn weekeind was ook super, Mare heeft het gehaald en is ook nog kampioen geworden :-)

Nog een hele fijne vakantie!!

Groetjes Karla

• 10 Augustus 2011 - 11:04

Léon:

Niks voor mij in die achtbaan. Daar wordt ik kostsmisselijk van.